štvrtok 27. novembra 2014

Oriflame - Tender Care Protecting Balm


Oriflame - Tender Care Protecting Balm



 Máme to tu ! Ďalší článok... Dnes mám pre vás niečo, čo určite poznáte. A ak nie, tak to hneď napravíte. Týmto zázrakom sa proste nedá odolať ! :)


 Pred približne 2 rokmi uviedla kozmetická spoločnosť Oriflame na trh produkt s názvom Tender Care Protecting Balm. Za tých niekoľko rokov sa predali milióny kusov a naďalej sa budú predávať. Je známy účinkami zjemňujúcimi vysušené pery alebo iné časti tela, ktoré sú vysušené, drsné a popraskané. 



Tender Care má svoje jedinečné účinky vďaka obsahu zmesi zvláčňujúcich zložiek, včelieho vosku a vitamínu E. Tento výrobok podporuje zdravý vzhľad pokožky a dodáva jej tú správnu hydratáciu. 

Je určený pre vysušenú a drsnú pokožku na tvári, ramenách, rukách, perách, kolenách, či chodidlách.

Momentálne sú k dostatiu v 8 arómach. -> mandľovej, čokoládovej, kokosovej, karamelovej, čerešňovej, vanilkovej, ríbezľovej a bez arómy. Pokiaľ hojivý zázrak ešte nemáte, určite si ho obstarajte, nebudete ľutovať :) Pretože je naozaj " HOJIVÝ ZÁZRAK "

To by bolo z tohto článku všetko. Na tieto zázraky urobím v blízkej dobe aj samostatnú recenziu - keďže toto bolo iba také "predstavenie".

Aký máte názor na tieto balzámy ? Vlastníte niaký z nich ?





4 komentáre: